Obra no adecuada para menores de 18 años
Прецъфтява любовта в сърцата
ако честичко не я поливаме.
И мълчи безрадостно креватът
щом на него само си почиваме.
Как искам да открадна късче нежност,
но все не смея да направя стъпка.
Може би е краят неизбежен
щом изгубили сме всяка тръпка.
И допирът ти мия аз от мене
прикрила във душата си погнуса.
Изкуствено гласът ми тихо стене
щом хормонът яко те раздруса.
Крия че изпадам в нервна криза
всеки път когато приближаваш.
Рай е тук когато ти излизаш
и далече нейде заминаваш.
И тъй на границата на раздора
искам да се хвърля даже в урва.
Ибсен ме нарича просто Нора,
а за всеки друг съм долна к**ва.
© Таня Гулериа Todos los derechos reservados