14 dic 2007, 10:51

Нощ 

  Poesía » De amor
1153 0 2

Песен нежно изпълва моите уши.

Думи приказни звучат и

сълзи покриват моите очи...

 

Цяла нощ...

с мислите си аз бях.

За теб теб мечтах.

 

Теб бленувах,

да те любя

аз жадувах.

 

Не чу ти моя зов,

а стаята бе пълна

с нежност и любов.

 

Чувствах самота,

но важно бе,

че не бях с друга през нощта...

© Александьр Кардалев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??