9 may 2007, 12:05

Нощ греховна 

  Poesía
2335 0 24
Нощ греховна

Гореща нощ с тебе изживяхме,
греховна нощ за двама ни бе тя!
Две души и две тела се сляха -
не бяха нужни думи за това.
Целувките и ласките безспирни,
и допирът на нежните ръце,
усмивките и танците красиви
извираха от моето и твоето сърце.
И стенеща, и молеща за още -
аз исках всичко да ти взема и да дам.
Разголих се пред теб - не беше трудно,
бях твоя истински, без капка свян.
Гореща нощ с тебе изживяхме,
но имаше ли я - или в съня ми беше тя?
Гореща нощ, греховна и за двама,
бъди ти моя сбъдната мечта!

© Ваня Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??