28 mar 2009, 21:23

Нощ и ден 

  Poesía
681 0 2

Пияна от любов е нощта,

протегнала топлите длани

с най-нежен похват на жена

препуска с коне оседлани.

 

Златен прах сипят пак звездите,

луната гледа онемяла,

нощта разпусна си косите,

облече премяната бяла.

 

© Райна Маргина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??