31 mar 2013, 10:43

Нощ (миниатюра) 

  Poesía » Otra
322 1 0

Нощ

(миниатюра)

 

Витае усещане.

За красота. И споделеност.

За вълшебство. И влюбеност.

Красива нощ.

Мистична до обичане.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??