16 may 2019, 6:34

Нощ в пурпурен сатен 

  Poesía » Erótica
479 0 2

Нощ в пурпурен сатен,

бутилка недопито вино.

Угарки, дим и силен звън,

от чашите строшени.

 

По бузите текат сълзи,

Люти гримът в очите.

Цветето увяхнало мълчи,

на сцената ни ням свидетел.

 

Среднощен водевил-раздяла.

Бутилка недопито вино.

Дим, угарки от цигари

Среднощен водевил-раздяла

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??