17 ene 2006, 23:09

Нощен ангел  

  Poesía
875 0 5

Дойде ангел във нощта

И ме погали той с нежната си ръка.

Тръгнахме двамата по пътя сами

Той ме отведе в приказка чудна,

Без измама, без никакви лъжи!

Тази приказка продължи.

И този ангел небесен бе ти!
С теб живяхме дълго без измама,

Но любовта ни претърпя промяна.

Разделихме се с теб двама

И всеки пое по своя път.

Някъде там си ти вече,

Някъде там доста далече.

Защо на Земята има раздяла

Защо я има тази любов-ИЗМАМА..?

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??