Дойде ангел във нощта
И ме погали той с нежната си ръка.
Тръгнахме двамата по пътя сами
Той ме отведе в приказка чудна,
Без измама, без никакви лъжи!
Тази приказка продължи.
И този ангел небесен бе ти!
С теб живяхме дълго без измама,
Но любовта ни претърпя промяна.
Разделихме се с теб двама
И всеки пое по своя път.
Някъде там си ти вече,
Някъде там доста далече.
Защо на Земята има раздяла
Защо я има тази любов-ИЗМАМА..?
© Александра Методиева All rights reserved.