24 jul 2013, 8:37

Нощен блус 

  Poesía » De amor
398 0 0

Нощен блус

 

Задъхващо думите мълчат.

Като изкупление сакса заплака

в китарното безвремие

на онзи чувствен блус,

чието име е Любов.

Изрича го нещото

там, отляво в гърдите.

И след това... оставя без дъх

... от обичане.

... И няма свършване

онзи нощен блус наречен Любов...

Звучи мистично като грях,

като потъване, като обич...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??