13 may 2014, 21:49  

Нощен блян 

  Poesía » Del paisaje
348 0 0

                                   

 

 

 

                                     Този звездосвод

 

                                     тръпнещ в нощен блян

 

                                     си измисли сън

 

                                     и с покълнало   небе

 

                                    процъфтя във ден.

                                       

                                            

                                             

                                         

© Анна Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??