13.05.2014 г., 21:49 ч.  

Нощен блян 

  Поезия » Пейзажна
349 0 0

                                   

 

 

 

                                     Този звездосвод

 

                                     тръпнещ в нощен блян

 

                                     си измисли сън

 

                                     и с покълнало   небе

 

                                    процъфтя във ден.

                                       

                                            

                                             

                                         

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??