May 13, 2014, 9:49 PM  

Нощен блян 

  Poetry » Landscape
350 0 0

                                   

 

 

 

                                     Този звездосвод

 

                                     тръпнещ в нощен блян

 

                                     си измисли сън

 

                                     и с покълнало   небе

 

                                    процъфтя във ден.

                                       

                                            

                                             

                                         

© Анна Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??