14 abr 2011, 0:45

Нощен гост 

  Poesía » Otra
434 0 1

 

 

       Открехната беше вратата

       и вятър се втурна отвън.

       Разхвърля,

       обърка листата,

       отнесе ми сладкия сън.

 

       Немирнико нощен, нечакан,

       не бързай,

       при мен остани!

       Кажи ми защо си разплакан?

       И теб ли преследват злини?...

 

       И двама над белите листи

       ще плачем със болка,

       с тъга.

       Ще пеем за пориви чисти,

       несетно ще мине нощта!

 

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??