8 nov 2012, 20:49

Нощен стих 

  Poesía » Otra
569 0 6

Нощен стих

 

Аз съм нощен стих.

Топла сълза в очите.

Идвам в съня ти.

Да те целуна,

да те погаля с поглед

и да си отида

като тъжен стих

в тиха нощ.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??