25 nov 2006, 11:21

Нощи и дни 

  Poesía
783 0 1
Има нощи, в които плача за теб,
има дни, в които мечтая за теб,
има нощи, в които те виждам в съня,
има дни, в които с бляновете си те деля.

И да искам всичко това да е сън,
в които ти да си близо до мен,
и да искам едва ли бих могла,
образа ти потаен да разбера.

Ето как само спомен си ти за мен,
миг вилшебен в безкрайна игра,
има други, които ще плачат за мен,
няма друга, която ще плаче за теб.

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??