1 ago 2006, 22:21

НОЩИ СЛЕПИ 

  Poesía
757 0 17
                    НОЩИ СЛЕПИ

Обичам нощите слепи-
беззвездно увиснал сумрак
и чепатите просещи шепи,
на раздиращ тъмата клонак.

И цедящи облаци мътни,
на едри капки-тъга.
Тогава отново съм пътник.
В мъглата по-силен вървя...

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??