1 авг. 2006 г., 22:21

НОЩИ СЛЕПИ 

  Поэзия
758 0 17
                    НОЩИ СЛЕПИ

Обичам нощите слепи-
беззвездно увиснал сумрак
и чепатите просещи шепи,
на раздиращ тъмата клонак.

И цедящи облаци мътни,
на едри капки-тъга.
Тогава отново съм пътник.
В мъглата по-силен вървя...

© Ивайло Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??