1 sept 2011, 3:01

Нощи в бял сатен 

  Poesía » De amor
2119 0 17

  Нощи в бял сатен

 

На теб ухае моята възглавница

Снежна приказка  в сатен.

И мечтите толкова измамни са,

че дълго търсят  своя ден.

Тя е мека ласка от къдрици.

Разпилени водопади светлина,

малки сгушени звездици.

В мрака - плахи  сенки на душа.

На теб ухае моята възглавница

И моят сън, когато си до мен

Спомените по лицето странни са,

а аз от нежност тиха прероден.

© Дух Иззедник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??