1.09.2011 г., 3:01 ч.

Нощи в бял сатен 

  Поезия » Любовна
2121 0 17

  Нощи в бял сатен

 

На теб ухае моята възглавница

Снежна приказка  в сатен.

И мечтите толкова измамни са,

че дълго търсят  своя ден.

Тя е мека ласка от къдрици.

Разпилени водопади светлина,

малки сгушени звездици.

В мрака - плахи  сенки на душа.

На теб ухае моята възглавница

И моят сън, когато си до мен

Спомените по лицето странни са,

а аз от нежност тиха прероден.

© Дух Иззедник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??