Нощите са ми приятел
Отново нощите са ми приятел
и със нетърпение чакам да заспиш.
За да мога аз във тъмнината
да проливам непресъхващи сълзи.
Отново ти от мене се отдалечаваш
и причината дали е -
грижите, насочени към друг,
или отново пак със страшна сила
изневярата се върна в семейния уют.
© Анна Петрова Todos los derechos reservados