3 abr 2013, 20:56

Нощна пеперуда 

  Poesía » Versos blancos
499 0 0

Нощна пеперудо, ще се опариш от цигарата ми.

Не се мами от лампата, тя не е твоят пристан.

Тя само пали огън по дърветата,

настръхнали от любовта на вятъра.

Звездите също светят

и може би за тях мечтаеш,

подслонила крилете си

под счупения покрив на мойто време.

Аз мразя сивото,

а ти си сива, нощна пеперудо.

© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??