13 oct 2005, 9:30

Нощна приказка 

  Poesía
893 0 0

Нощна приказка

Есенна музика плете в душата ми
ноти на меланхолия.
Падат листа, клони разклатени,   
свирят симфония.

Потъват облаците в хоризонта, 
разголват студена луна,
а мене ми шепне нещо огънят,  
нощна приказка.

© Маргарита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??