Под свода небесен,
под хиляди звезди,
от красотата ти унесен,
що е чудна песен,
що спаси ме от беди,
за теб жадувам, с мен бъди
и нека твоята усмивка нежна
да утеши душа безнадеждна,
да разсее облаци и лунни лъчи
да милват моите очи...
© Георги Todos los derechos reservados