26 sept 2013, 22:06

Нощна тишина 

  Poesía » Otra
616 0 0

Притихнали са улиците тъмни,
звездите сякаш си мълчат и те,
а колко тъмно и как хладно вън е,
като в нечие ограбено сърце!

Притихнали са сградите големи,
луната само ги облява в стветлина,
а техните прозорци са студени,
като ръцете на измамена жена!!

Притихнали са светофарите, колите,
а совата отнякъде крещи,
защо тъй бледи са звездите,
като пълни със сълзи очи?

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??