Не знам кой или какво съм,
но на тебе се обричам.
В нощта прекрасна,
под зоркия поглед на сребристата Луна,
на теб се оставям.
Моята душа,
да я извисиш по-нависоко и от звездите.
Не се тревожа,
че някой от мен ще те откъсне,
защото месечината е наш пазител.
И всичко в тази нежна и прохладна нощ
помага на любовта ни.
Да царува,
дори под нещастието
една искрица там гори.
Тук, под всички тези звездни наблюдатели,
ти обещавам моята любов.
Дарявам ти сърцето си -
завинаги твое да бъде!
© Аннабел Енчева Todos los derechos reservados
ти обещавам моята любов." - да, Бел, повечето сме "звездни наблюдатели"! Поетически красиво и точно!!! Целувки!