18.07.2010 г., 0:59 ч.

Нощни обещания 

  Поезия » Любовна
831 0 2

Не знам кой или какво съм,
но на тебе се обричам.

В нощта прекрасна,

под зоркия поглед на сребристата Луна,

на теб се оставям.

Моята душа,

да я извисиш по-нависоко и от звездите.

Не се тревожа,

че някой от мен ще те откъсне,

защото  месечината е наш пазител.

И всичко в тази нежна и прохладна нощ

помага на любовта ни.

Да царува,

дори под нещастието

една искрица там гори.

Тук, под всички тези звездни наблюдатели,

ти обещавам моята любов.

Дарявам ти сърцето си -

завинаги твое да бъде!

© Аннабел Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Тук, под всички тези звездни наблюдатели,
    ти обещавам моята любов." - да, Бел, повечето сме "звездни наблюдатели"! Поетически красиво и точно!!! Целувки!
  • Красиво вричане!
Предложения
: ??:??