2 dic 2012, 23:29

Нощно ято 

  Poesía
598 0 1

 Отново вятърът в нощта свисти

 и капки дъжд плющят по тротоара.

 В небето ято патици на юг лети

 и с тях  отлита топлината.

 Идва зима...

 

 

© Живко Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??