Нежно докоснах с езиче нощта.
Тихичко се промъкнах в мислите.
Ти не си видение, а лирика на душата.
Докосни ме като нощта.
Погали ме плавно вечер.
Ох, как искам да се промъкна в нощта.
Нощта е като детски плач.
Днес съживих нощта, а утре ще замръзна, като статуя.
© Десислава Танева Todos los derechos reservados