14.02.2010 г., 15:55 ч.

Нощта 

  Поезия » Любовна
719 0 1

 Нежно докоснах с езиче нощта.

Тихичко се промъкнах в мислите.

Ти не си видение, а лирика на душата.

Докосни ме като нощта.

Погали ме плавно вечер.

Ох, как искам да се промъкна в нощта.

Нощта е като детски  плач.

Днес съживих нощта, а утре ще замръзна, като статуя.

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??