Feb 14, 2010, 3:55 PM

Нощта 

  Poetry » Love
726 0 1

 Нежно докоснах с езиче нощта.

Тихичко се промъкнах в мислите.

Ти не си видение, а лирика на душата.

Докосни ме като нощта.

Погали ме плавно вечер.

Ох, как искам да се промъкна в нощта.

Нощта е като детски  плач.

Днес съживих нощта, а утре ще замръзна, като статуя.

 

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??