26 jun 2024, 9:59

Нощта е малко синьо цвете 

  Poesía » De amor
150 0 0

   

Нощта е малко синьо цвете

 

Нощта се смее, после плаче,

когато си до мен.

Нощта е малко синьо цвете,

след дълъг тъжен ден.

 

Лицето ти е пак красиво,

цигарата горчи.

Лицето ти е много странно,

докосва моите мечти.

 

И тишината ме прегръща,

обичам тази нощ.

И погледът ти ме опива,

красив е звездният разкош.

 

Детето в мене те обича

и всичко е любов,

и всичко в тебе очарова,

нощта е само зов.

 

Нощта се смее, после плаче,

когато си до мен.

Нощта е малко синьо цвете,

след дълъг тъжен ден.

 

        Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??