Нощта се смее, после плаче,
когато си до мен.
Нощта е малко синьо цвете,
след дълъг тъжен ден.
Лицето ти е пак красиво,
цигарата горчи.
Лицето ти е много странно,
докосва моите мечти.
И тишината ме прегръща,
обичам тази нощ.
И погледът ти ме опива,
красив е звездният разкош.
Детето в мене те обича
и всичко е любов,
и всичко в тебе очарова,
нощта е само зов.
Нощта се смее, после плаче,
когато си до мен.
Нощта е малко синьо цвете,
след дълъг тъжен ден.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени