9 jun 2007, 10:55

Нощта ме зазори... 

  Poesía
544 0 9
Нощта ме зазори от дългото очакване,
и капките роса сега във мен са дъжд.
Дали сгреших от многото обичане,
превърната във летен сън на някой мъж.
Дали, открадната от звездните надежди
на моята същност типичната  отдаденост,
не  е отломка от небесните ми истини,
които се синеят във недокоснатост...
И плачат чувствата ми, трепетно изригващи
от огнените ми желания за летен блян,
по вените потичат, буйни и пулсиращи,
а крия ги в очите си от страх и свян.
И зазорена с капките дъждовни в утрото,
по тиха съм от лятната роса в тревата.
Притихнала съм от очакване в сърцето,
да се родя на чаканият мъж в сълзата.




© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??