28 may 2014, 19:55

Нощта на бала 

  Poesía
940 0 4

Една безсънна нощ. Нощта на бала.

Шампанско за разкош. Сълзи. Раздяла.

 

Отдавна чакан миг. Скъпарски дрехи.

Несдържан весел вик : "Напред, успехи!"

 

И бъдеще в мъгла. Уви, стагнация.

Пречупени крила. Е-е,  емиграция.

 

Довчерашни деца. Безгрижни птички.

С изопнати лица сега са всички.

 

Поемай ги, Живот! Меси ги с длани.

Дано със труд и пот ЧОВЕЦИ станат!

 

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??