18 abr 2009, 20:25

Носталгия 

  Poesía
667 0 0

  Носталгия

Кораво е мъжкото сърце,
силна е човешката душа,
но потрепват яките ръце,
отправени към родната земя!

И спомени изгарят гърдите,
влажнеят мъжки очи
и сливат се бавно сълзите,
тежките мъжки сълзи!

И пулсира бързо сърцето,
кръвта напира, кипи
и потрепват устните, лицето -
ти знаеш ли колко боли?

© Димитьр Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??