18 апр. 2009 г., 20:25

Носталгия 

  Поэзия
654 0 0

  Носталгия

Кораво е мъжкото сърце,
силна е човешката душа,
но потрепват яките ръце,
отправени към родната земя!

И спомени изгарят гърдите,
влажнеят мъжки очи
и сливат се бавно сълзите,
тежките мъжки сълзи!

И пулсира бързо сърцето,
кръвта напира, кипи
и потрепват устните, лицето -
ти знаеш ли колко боли?

© Димитьр Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??