7 dic 2023, 9:50

Нося в мене любовта 

  Poesía » De amor
207 2 2

     

  Нося в мене любовта

 

В света прекрасен на мечтите,

където слънцето блести

и по-красиви стават дните,

във този свят си само ти.

 

Във този свят е красотата,

невероятна и добра,

очите ти са небесата,

лицето цветната дъга.

 

Навярно ще се разболея,

ако не ме прегърнеш ти.

Без теб не мога да живея,

без тебе времето мълчи.

 

Душата ми и тя е твоя,

със тебе броди във нощта.

Не съм вълшебница и фея,

но нося в мене любовта.

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??