4 dic 2010, 16:21

Нова 

  Poesía
649 0 3

 

                     Глава подадох из пръстта,

                     надделях над себе си, и над смъртта,

                     и с тихи стъпки тръгнах през нощта,

                     за да покажа, че съм жива - на себе си и на света.

© Мария Панкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??