И таз година си отмина...
Остави спомени безчет
и тъжновати и красиви,
сребро в косите ми навред...
С усмивка Новата посрещам
и даже с мъничко тъга...
една за две да взема искам,
но невъзможно е това...
Да бъде здрава и щастлива,
обсипана с венечен цвят,
чаровница и милостива
за много беден и богат.
Да бъде мирна, благотворна
и все уханно да звъни!
Земята наша плодородна
да сгрее и благослови!
Честита да ни бъде Новата Година, приятели! Бъдете живи и здрави!!!
© Криси Todos los derechos reservados