31.12.2007 г., 15:43 ч.

Нова Година! 

  Поезия » Друга
959 0 20
 

 

И таз година си отмина...

Остави спомени безчет

и тъжновати и красиви,

сребро в косите ми навред...

С усмивка Новата посрещам

и даже с мъничко тъга...

една за две да взема искам,

но невъзможно е това...

Да бъде здрава и щастлива,

обсипана с венечен цвят,

чаровница  и милостива

за много беден и богат.

Да бъде мирна, благотворна

и все уханно да звъни!

Земята наша плодородна

да сгрее и  благослови!

 

 

Честита да ни бъде Новата Година, приятели! Бъдете живи и здрави!!!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??