16 may 2010, 10:54

Нова стража 

  Poesía
644 0 2

Нова стража

 

Не може да изчезне без намеса,

не може да се спре и да се скрие.

Аз може би съм малка поетеса,

но искам в теб тъгата да открия

и искам да я сгъна на фуния;

да стисна силно лошите ù пръсти;

устата ù зловонна да измия

и да я изповядам и покръстя.

 

Тогава, знам, и тя ще се разкае,

от стария живот ще се откаже,

от ада си ще се премести в рая,

а ти ще имаш даже нова стража.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??