1 ago 2008, 12:21

Нова страница 

  Poesía
973 0 37


Е, Очакване, сбогом.
Много здраве носи на света.
Нова страница ще отворя.
Мога го. Ще издържа.
Ще прекалявам с цигарите,
нощем ще скитам сама.
Дребнотемието ще изгарям
още в началото на деня.
На светлото ще съм друга -
премерено - рискова.
Ще се спирам само при лудия -
усмивката му поне е истинска.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??