Новата магия (на любовта)
Когато тя си тръгна,
обгърнат бях с мъгла.
Тя сърцето ми изтръгна,
проклинах своята съдба.
Не вярвах,
че ще я забравя,
преживея,
че ще ù простя.
Но мина време
и за мене
тя просто избледня.
Сега със теб е друго,
ти изобщо не дойде,
но сърцето пак го няма,
ти магически го взе.
Но тоз път
от магията
красива
и добра,
и най-могъщият
магьосник
не мож’ ме отърва!
© Владимир Todos los derechos reservados