12.03.2009 г., 12:45 ч.

Новата магия (на любовта) 

  Поезия » Любовна
573 0 0

Новата магия (на любовта)

 

Когато тя си тръгна,

обгърнат бях с мъгла.

Тя сърцето ми изтръгна,

проклинах своята съдба.

 

Не вярвах,

че ще я забравя,

преживея,

че ще ù простя.

Но мина време

и за мене

тя просто избледня.

 

Сега със теб е друго,

ти изобщо не дойде,

но сърцето пак го няма,

ти магически го взе.

 

Но тоз път

от магията

красива

и добра,

и най-могъщият

магьосник

не мож’ ме отърва!

 

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??