8 jul 2007, 13:05

Ново начало... 

  Poesía
950 0 5

Ново начало…


 

Започни да ме гледаш с горещи очи,

какво, че отвътре изгаряш.

Гласът ти от огън по-топло звучи

и думите точно в сърцето попадат.


 

Започни да ме гледаш с моментна магия,

не я крий дълбоко, тя все ще е там,

не бягай от нея, напротив - пусни я.

От мойта поискай и аз ще ти дам.

 


Започни да ме гледаш с трептящи сълзи,

разкрий се пред моята нощна заблуда

и в сянката сутрин, в дъжда, в тихи дни -

откривай ме все по-различна и друга.

 


Започни да ме гледаш с горещи очи,

събличай по някоя делнична дреха,

дъха ти да чувам, страстта да личи...

Не искам да бъда приют и утеха!

 


А ти да ме гледаш с отчаян копнеж,

да знам, че отвътре изгаряш

и пак, разтопена след буен палеж,

да искам нощта да повтаряш!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??