12 sept 2011, 1:00

Новото начало 

  Poesía
563 0 1

Болка силна причини ми,

без да се замислиш нарани ме,

Не усети как се чувствам...

Може би и не разбра...

Но тъгата беше в мен,

а по лицето ми се стичаше сълза...

 

След това си тръгна?!

... тишина...

 

И защо реши, че просто ей така...

аз трябва да те чакам,

преглъщайки  и плачейки сама?!

 

 

 

© Катерина Котева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??