Нужно
Както единият крак не може без другия,
както едната ръка без другата не може,
както ушите, очите, създадени са по две,
тъй и аз без теб не мога, както ти без мен...
Без един крак трудно се върви,
без една ръка трудно се твори,
без едно ухо, без едно око
не чуваш и не виждаш истински.
Една частичка, ако липсва,
човек е вече инвалид.
© Албена Стефанова Todos los derechos reservados