6 may 2007, 11:46

Нужно ли е? 

  Poesía
645 0 2
"Нужна е раздяла..."
каза ти, а аз стоя онемяла...
Не исках това, но ти си го избра.
Мойта съдба сам определи,
а след това сълзите ми не изтри.

"Нужна е раздяла.."
Каза ти, даде ми прегръдка вяла...
Сякаш просто гума взе и любовта изтри...
Сякаш някак я стопи...

За нас това!
Но беше ли нужна раздялата?!
Нали не беше нищо лъжа
и истинска бе любовта?!
Всичко е било шега.
С мене ти се подигра.

Но аз ще те накажа.
Правата си ще изкажа.
На любов всеки право има,
да обича и любов да взима!

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Мойта съдба сам определи".. отървала си се мило
    нима след време не би боляло повече когато се почувстваш във клетка..
  • Мноооооого ми харесва!!!Браво,Ивелина!!!Продължавай да пишеш!!!
Propuestas
: ??:??