15 mar 2008, 14:07

Някога... 

  Poesía » De amor
1699 4 23

               Някога...

 

 

Някога ще видиш в моите очи

пламъчето, дето го запали...

някога ще сбъднем нашите мечти,

стиховете, дето са ни обещали...

 

Някога, дори ще те прегърна...

твоето сърце ще бие в мен...

някога дъгата ще ми върне

светлината в сивия ми ден...

 

Някога и ти ще ме познаеш...

по усмивката, с която те завивах...

някога ще спреш и да гадаеш -

щастието има ли си име...

 

Някога ще има и начало

на докосване със устни... без вина,

някога... ще бъдем цяло.

Някога... но не сега...

© Петър Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??