Някога ще бъда твоя,
от ранни зори до топли вечери...
ще съм любов, стихия...
а може би и красива птица...
...За да мога да летя...
от гнездо на гнездо да събирам,
приятели добри
и свободно да излитам!
Някога ще бъда твоя,
ще се радвам на малките неща.
Ще се нагримирам и облека,
за да бъда жена.
© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados